Hirdetés

Szeretsz farmolni? Most tiéd lehet a Pure Farming 2018 egy példánya, extra pólóval!

|

Akár PC-n, akár konzolon vágnál bele a farmgazdálkodás csodálatos, kihívásokkal teli világába, csak egy kérdés helyes megválaszolására vagy a lehetőségtől!

Hirdetés

Beérett végre az IceFlames munkája, mától kapható a Pure Farming 2018, amiben a világ számos pontján foglalkozhatunk mezőgazdasággal.

Hirdetés

Több különböző játékmódban lehet belevágni a vállalkozásba, a kezdők és a komoly kihívásra éhezők is megtalálhatják kedvencüket. A játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elérhető magyar nyelven, a hazai forgalmazó, a Magnew jóvoltából pedig most mindegyik változatból egyet odaadunk (egy, a fenti képen láthatóval megegyező póló kíséretében) egy-egy olyan játékosnak, aki március 20. kedd éjfélig elküldi a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre az általa helyesnek gondolt megfejtést. Fontos, hogy a levél tárgyában szerepeljen, milyen platformra kéritek, tehát ha a PC-s változatot szeretnétek, legyen a tárgy "Pure Farming 2018 PC", ha a PS4-eset, "Pure Farming 2018 PS4", ha pedig az Xbox One-osat, "Pure Farming 2018 Xbox One".

A kérdés pedig a következő:

Hány fő játékmódot kínál a Pure Farming 2018?

a) 2

b) 3

c) 10

Sok sikert kívánunk! A kiválasztottakat e-mailben értesítjük, leghamarabb jövő hét szerdán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)