Hirdetés

Pure Farming 2018 - az első naptól használhatunk modokat

|

A Techland bejelentette, hogy a Pure Farming 2018 támogatni fogja a felhasználói tartalmakat, és megmutatott egy járművet, ami nem igazán illik a többi közé.

Hirdetés

Nagyban épít a közösségre a Techland és az IceFlames a Pure Farming 2018 esetében. Eleve a más farmszimulátorokra érkező visszajelzéseket figyelembe véve készítették a játékot, és a megjelenés után is foglalkoznak majd a felhasználókkal - remélve, hogy cserébe a farmerek is segítik őket.

Hirdetés

A Pure Farming 2018-hoz - ami amúgy március 13-án jelenik meg, és magyar nyelven lesz kapható itthon - bárki kedvenc 3D-modellező szoftverével készíthet gyakorlatilag bármit, és egyszerűen importálhatja azt a játékba, megoszthatja alkotásait másokkal, vagy másokéit töltheti le. Az alábbi videóban egy buggyt láthatunk, ami egyébként alapjáraton nem lesz majd elérhető, de a Techland munkásságában jártasaknak ismerős lehet.

Reméljük, mindenki szépen fog viselkedni, és inkább munkagépeket, luxusautókat gyárt, nem pedig ugandai Knuckles-öket. Bár kinek mi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)