Hirdetés

Pure Football - itt az első videó, további részletek

|

A bejelentés után nem sokkal a Ubisoft részleteket is közölt legújabb focis játékáról, egy videó és pár kép kíséretében.

Hirdetés

Mindenki megnyugodhat, a Pure Football egyaránt érkezik PC, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokra, valamikor idén májusban. Már az árát is tudjuk, az IGN-nek köszönhetően: 59.99 dollár lesz, azaz kb 12 ezer forint.

Meglátjuk, megéri-e majd az árát. Az alábbi trailer ugyan nem tartalmaz játékmenetet ábrázoló képsorokat, ám annál inkább találunk benne híres focistákat, mint a Liverpool sztárjátékosa, Steven Gerrard. A videó mellett öt új kép is érkezett, ezeket a galériánkban találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)