Hirdetés

Napi büntetés: itt a szimulátor, amiben macskákkal randizhatsz

|

Ha valaki megunta már a galambokkal való randizást, akkor most szakíthat a tollasokkal és válthat az édes kis szőrösökre, ugyanis jön a Purrfect Date.

Hirdetés

Ha valaha videojáték készült volna a Macskafogó "Miú-miújság?" című örökzöldjéből, az valószínűleg hasonlított volna arra, amit a Bossa Studios és a Bae Team megálmodott a szürreális Purrfect Date képében, csak éppen a balettben való ugrálás helyett randizással tölthetjük benne az időt. 

Hirdetés

A fekete komédia, vizuális regény és randiszimulátor elegyének tekinthető játék sztorijában egy rejtélyekkel teli szigeten sötét titkok után kell nyomoznunk, miközben macskákkal ismerkedhetünk össze és késztethetjük őket dorombolásra. Valószínűleg. A készítők hét fejezetet, számos történetbeli csavart és eltérő következményekkel járó döntéseket ígérnek, így akik igazán rákattannak a bájos cicamicákra, azok többször is újrázhatnak majd. A Purrfect Date december 15-én jelenik meg, kizárólag PC-re. Amit az alábbi trailer fülbemászó módon el is mesél nekünk... énekelve. Már meg sem lepődünk.

Hasonló koncepciót követ a Hatoful Boyfriend is, repüljetek rá, ha érdekel az ilyesmi. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)