Hirdetés

Push Me Pull You - a labdáért birkózó virsliemberek játéka PC-re is megjelenik

|

Az egyszerre groteszk és aranyos Push Me Pull You már koncepciójával felhívta magára a figyelmet. PlayStation 4 után PC-re is ellátogat.

Hirdetés

A Push Me Pull You a barátságról és a birkózásról szól. Vagy valami ilyesmi. A még Playstation 4-re májusban megjelent játékban két játékos méri össze az erejét másik két játékossal. Mindkét párosnak egy kukacszerű testet kell irányítania, és összedolgozva megszerezni a labdát.

A House House csapatának játéka július 14-én érkezik PC-re, ahol többféle játékmódban mérhetjük össze erőnk az ellenfél párosával.

Akad itt focipálya, ahol a ellenfél kapujába kell bevinni a labdát, de a legegyszerűbb mód, ahol egy kettéválasztott körben kell a saját térfelünkön tartani a labdát. Furcsán hangzik?

Nézzétek meg a fenti képre kattintva a videót, és döntsétek el, mennyire jön be ez az agyzsibbasztó móka.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)