Hirdetés

Pyroblazer - demó lokálban

|

Emlékeztek még a Star Wars Racer című játékra? A Pyroblazer egy kicsit talán ahhoz hasonló.

Hirdetés

A hasonlóság annyiban kimerül mondjuk, hogy ebben a játékban is csőszerűségekben kell száguldozni antigravitációs verdákkal. A pályák szép színesek, az ellenfelek jó gonoszak, a sebesség észvesztő. Régen volt már hasonló játék, így ez akár sikeres is lehet. A grafika kellőképpen látványos, a verdák változatosak, a játékmenetet pedig mindenki megtapasztalhatja az alant található demó segítségével. A játékban megtalálható a többjátékos üzemmód is: LAN vagy internet segítségével akár hatan versenghetünk, illetve lőhetjük szét egymást. Túlzottan sok mást nem lehet a gammáról elmondani, de mivel itt a demó, ez talán nem is szükséges. Töltsétek hát ügyesen, természetesen lokálból. Betettem egy kis gameplay videót is, ne mondjátok, hogy zsákbamacskát árulok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)