Hirdetés

Quake II RTX - a modderek már nagyfelbontású modelleken dolgoznak

|

A Quake II RTX kártyákra tervezett változata hamarosan még szebb lesz, természetesen a lelkes rajongóknak köszönhetően.

Hirdetés

Az első valós idejű ray tracinget is támogató kártyák megjelenésének köszönhetően pár hónapja az egész világ RTX lázban ég, ami azt jelenti, hogy nem csak a legújabb játékok, de a rajongók erőfeszítéseinek köszönhetően a régebbi remekművek is megszépülhetnek.

Hirdetés

Ennek örömére nem olyan rég az id Software srácai is kiadták a Quake II RTX-es változatát, viszont ez tényleg csak a ray tracinget tette hozzá a játékhoz, az eredeti modellekhez és textúrákhoz nem igazán nyúltak hozzá. Itt jön a képbe a Team Blur Games csapata (akik egyébként az Overdose nevű indie FPS-en dolgoznak), akik egyből hozzá is kezdtek a magasabb poligonszámú modellek előállításához és párat már elérhetővé is tettek a saját oldaluk fórumán.

Egyelőre még csak egy-két modellt sikerült befejezni, de a srácok haladnak és ezen a fórumon le is tölthetitek a jelenleg elkészült darabokat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)