Hirdetés

Quake Champions - megérkezett Athena és egy új játékmód is

|

Sőt, október végéig egy rakás jutalmat szerezhetünk a Slipgate Festival során.

Hirdetés

A Quake Champions legújabb karakterét, Athenát még szeptember elején, a PAX Westen jelentette be a Bethesda, de eddig csak a tesztszervereken lehetett kipróbálni.

Hirdetés

A legutóbbi frissítést követően viszont Athena már bárki számára elérhetővé vált, és rögtön játszhatunk is vele az új Slipgate játékmódban. A Slipgate egy feladatközpontú kétcsapatos mód, amelyben egy támadó és egy védekező alakulat csap össze. A védőknek meg kell akadályozni, hogy az ellenfél lezárja a Slipgate kaput adott idő alatt, a támadóknak pedig értelemszerűen a bezárás a célja. Az egyes körök alatt nincsen respawn, és mindenki rögtön teljes élettel és páncélzattal kezd, a fegyvereket illetően pedig nincsenek megkötések.

Az új játékmódot a fejlesztők egy in-game eseménnyel, a Slipgate Festivallal ünneplik. Az október 11-től 31-ig tartó időszak alatt a játékosközösség közös erőfeszítéseivel lehet jutalmakat szerezni. Már az első bejelentkezéssel megkapjuk a Tentacle Weapon Skins pakkot, 100 ezer meccs után pedig feloldjuk a Quake 4-ből ismerős Heavy Gun skint, 500 ezer meccset követően ráadásul elérhetővé válik a Scalebearer Lore skin. A végső jutalmat 1 millió lejátszott Slipgate mérkőzéssel érhetjük el, ekkor minden játékos ingyen megkapja Athena karakterét. Athena egyébként a fesztivál ideje alatt is ingyenesen játszható lesz.

Ezeken kívül a Bethesda még apró változtatásokat is eszközölt a játék jobb teljesítményének érdekében, a teljes patch leírást ezen a linken olvashatjátok.

Nektek hogy tetszik a Quake Champions legújabb karaktere, fogjátok vele pörgetni a Slipgate meccseket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)