Hirdetés

Quake Champions - hamarosan botok ellen is gyakorolhatunk

|

Az id Software elmondása szerint a játékba kerülő botok minden játékosoktól látott trükkre képesek lesznek.

Hirdetés

Aki kezdőként csöppen a Quake Champions arénáiba, az bizony kemény meccsekre számíthat a tanuló időszakban. Ezt a részt szeretnék kicsit megkönnyíteni a fejlesztők botok beépítésével.

Hirdetés

Az érkező robotok leküzdésének nehézségét egy csúszkával lehet majd állítani, és a leggyengébb fokozaton direkt el fogják kerülni az erősebb cuccok és fegyverek felvételét.

A botok két fázisban kerülnek majd be: első kőrben csak néhány játékmódban lesznek elérhetőek, és bár sok trükköt fognak ismerni, a karakterek képességeit nem. A második fázissal a többi játékmódba is beesnek majd, és a bajnokok képességeit is ismerni fogják.

A játék technikai vezetője John Dean elmondta, hogy ugyan botok lesznek, de offline játékra nem lesz lehetőség. Legalábbis egyelőre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)