Hirdetés

Quake Champions - jön a Capture The Flag és még két új játékmód

|

A klasszikus mód mellett a Slipgate-tel és az Arcade-del is bővül a Bethesda arena shootere.

Hirdetés

Továbbra is ütemesen bővül a Quake Champions, szép lassan egésszé válik.

Hirdetés

Az id Software a legutóbbi livestream keretein belül jelentette be, hogy a tesztszervereken hamarosan ki lehet próbálni a CTF, a Slipgate és Arcade módokat. A Capture The Flag meccsek 20 percesek lesznek, és félidőben térfelet vált a két csapat. Miközben nálunk lesz a zászló, nem tudjuk használni a karakterünk képességeit, így csak jó csapatmunkával tudunk érvényesülni.

A Slipgate-ben négy a négy elleni meccsek zajlanak respawn nélkül. A támadó csapatnak le kell zárni a védők portálját, mielőtt az teljesen kinyílna, a védőknek pedig értelemszerűen meg kell ezt akadályozni. Minden kör után mindenki újraéled teljes életponttal, maximális páncéllal és az összes lehetséges fegyverrel.

Az Arcade a ranked és quickplay módoktól teljesen független játéklista, ahol a felhőtlen szórakozásé és a mókás játékmódoké a főszerep. Az elérhető játékok listája folyamatosan változni és bővülni fog.

A frissítés pontos megjelenéséről még nem beszélt az id Software, de remélhetőleg nem kell sokat várni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)