Hirdetés

Quake Champions - lehet, hogy még a Dragonborn is belekerül

|

A fejlesztők nagy iramban bővítik a játék játszható karaktereinek listáját, amibe a Bethesda hősei is belepasszolnának. Még az is lehet, hogy a Skyrim ordítozó főszereplője is megjelenik a pályán.

Hirdetés

A Quake Champions választható karakterei között nem csak a klasszikus Quake karakterek bukkannak fel. A játékban már elérhető BJ Blazkowicz és a Doom Slayer is. Az id Software a jövőben a Bethesda felhozatalából is válogathat, Tim Willitsnek már vannak is ötletei.

Hirdetés

A Gamereactornak adott nyilatkozatában elárulta, hogy nagyon szeretne egy atomrakétákkal felszerelt Vault Dwellert, és a Dishonoredből Corvot is átvinné a teleportálós képességével együtt. A kívánságlista csúcsán azonban a Skyrim Dragonbornja áll, aki különleges ordításokkal csapná szét az ellenfeleit.

A Quake éppen elég őrült játék ahhoz, hogy ezt fogyaszthatóan tálalja, így alig várjuk, hogy a fenti karakterek ténylegesen előkerüljenek a pályákon. A Quake Champions Early Access periódusa egy hónapja indult, így már mindenki kipróbálhatja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)