Hirdetés

Quake Champions - új traileren a Duel mód

|

A széria sokak szemében legtisztább módja, az 1v1-es csatákat jelentő Duel is visszatér a Quake Championsben, amit egy új traileren mutatkozottak meg a készítők.

Hirdetés

A Quake Champions bajnokainak megjelenése több gamer kedvét elvette a játéktól, így valószínűleg némileg megosztó lesz az is, hogyan alakítják át a különböző képességekkel bíró karakterek a játék egyik legfontosabb módját.

Hirdetés

A lövölde legújabb trailere a Quake-ben való versengés legtisztább formájának tartott Duel módjáról szól, de amint azt a videóban láthatjátok, ebbe is egy egészen új réteget hoz a különböző karakterek megléte. A mód némileg hasonlít a Hearthstone-ból megszokott Conquest formátumhoz, hiszen a meccs előtt mindkét játékos három-három bajnokot választ. Viszont itt nem a győztes, hanem a vesztes az, aki nem használhatja többet az adott karaktert és akkor ér véget egy meccs, ha valaki mindhárom bajnokával meghal egyszer.

Ez pedig minden bizonnyal egy újabb stratégiai réteget ad a Quake Champions Duel módjához, tehát a tiszta twitch skillek mellett a karakterek erősségeivel való taktikázás is előnyt jelenthet. Hogy nektek ez, a 4v4-es Sacrifice, a Team Deathmatch vagy a jó öreg DM jön be legjobban, még néhány napig eldönthetitek a mindenki számára nyitva álló technikai tesztben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)