Hirdetés

Quake Champions - benne lesz a Doom főszereplője, jön az Early Access fázis

|

Új karakterrel bővül a Quake Champions felhozatala, de nem ez a játékot érintő egyetlen fontos változás.

Hirdetés

Egy ideje már játszható a Quake Champions, viszont még nincs kész, és nem is lesz egy darabig. Halad azért, a Bethesda gondozza, bővíti, viszont lehet, hogy a teljesnek mondható változat 2018-ban sem jelenik meg.

Hirdetés

Jelenleg annyi biztos, hogy a hősök száma folyamatosan növekszik, és legalább hatan csatlakoznak a jövő év folyamán a felhozatalhoz. Ugyanakkor augusztus 22-étől a játék a Steamen is elérhető lesz Early Access-es címként, már a Doom Slayerrel kiegészítve, aki a Doom főszereplője. Speciális képessége, hogy szétszaggatja ellenfeleit puszta kézzel, egyébként meg képes duplán ugrani.

A Quake Champions Early Access változatában négy mód, 11 bajnok, és számos pálya lesz játszható. Ennek eléréséhez be kell vásárolnunk magunkat, ezt kezdetben 29,99 dollárnak megfelelő összegért tehetjük meg. Aki a zárt bétába eddig kapott meghívót, az a Bethesda.neten keresztül továbbra is ingyen játszhat, de több meghívót már nem fognak küldeni. A játék később- nagyon sokára - ingyenes lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)