Hirdetés

Quake Champions - megérkezett a korai hozzáférésű változat

|

Ahogy azt korábban elárulta a Bethesda, kiadták a Quake Champions Early Access változatát, ami az új Doom főszereplője mellett néhány érdekes új feature-t is hozott a korábbi bétákhoz képest.

Hirdetés

Ugyan a Quake Champions teljes - egyébként ingyenesen is játszható - verziója csak 2018-ban jelenik majd meg, a Fortnite-hoz hasonlóan már most bevásárolhatják magukat a félkész változatba az igazán kíváncsi játékosok. A nemrég elindított Early Access változat pedig néhány érdekes új funkciót is tartogat.

Hirdetés

Bekerült például a Doom Slayer, azaz a 2016-os Doom főszereplője játszható karakterként, aki a dupla ugrás mellett a Berserk nevű aktív képességgel rengeteg sebzést tud okozni ellenfeleinek, de ha nem talál senkit maga körül, önmagának is árt haragjában. Emellett két új rendszer, a pályán elrejtett Lore Scrollok és a Rune Codex is abban segítenek, hogy vásárlás nélkül megszerezhessünk néhányat a Quake Champions kozmetikai cuccai közül, amikből szintén egy csomó újat beépített az id csapata.

Érkezett tovább két új multis és egy oktatópálya, a voice chat lehetősége és egy új playlist is, ahol az egyik meccs végén már indul is a következő, nem kerülünk vissza egy összecsapás végén a főmenübe. De ezeken kívül is sok más funkciót, például Twitch-stremek közötti böngészés lehetőségét is elhozta az új változat, ezekről itt olvashattok bővebben. Egyébként aki már most fizet a Quake Championsért, az a Champions Packet kapja meg a végleges ár háromnegyedéért, amiben minden megjelenéskori és későbbi bajnok benne lesz, tulajdonképpen rendszeresen frissülő prémium játékot csinálva a free-to-play modellből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)