Hirdetés

Quake Champions - ingyenesen játszható lesz, de akár meg is veheted

|

Az Id Software kreatív rendezője most végre tisztázta, hogy pontosan hogyan is fog működni a Quake Champions üzleti modellje.

Hirdetés

A Wolfenstein és a Doom sikere után a Bethesda és az Id Software egy újabb legendás FPS-t készül feltámasztani a Quake Champions képében, amelynek elődeit leginkább az aréna shooterek megteremtőiként tartjuk számon. A napokban megismerhettünk egy karaktert és egy pályát is a játékból, most pedig az üzleti modellről tudtunk meg fontos részleteket.

A stúdió kreatív rendezője, Tim Willits egy interjúban árulta el, hogy míg maga a játék ingyenesen játszható lesz, lehetőségünk lesz megvásárolni a teljes csomagot is. Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy ha ingyen játszunk, akkor minden pályához hozzáférünk, viszont csak egyetlen karaktert választhatunk ki, ha pedig teljes áron megvesszük a játékot, akkor minden azonnal elérhetővé válik.

Ha mégis az ingyenes opciónál maradunk, akkor egy favor nevű virtuális pénznem gyűjtögetésével ideiglenesen elérhetővé tehetünk más karaktereket is. Fontos, hogy ezt a pénznemet nem valódi pénzzel vesszük meg, hanem játék közben jutunk hozzá, tehát ha nem akarunk, akkor egy fillért sem kell elköltenünk.

Nektek hogy tetszik ez a megoldás? Jelentkeztetek már a zárt bétatesztre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)