Hirdetés

Quake Champions - botokkal bővítette a játékot és több javítást is hozott a legújabb frissítés

|

Májusban már megerősítették a fejlesztők, hogy botokkal is gyakorolhatunk a közeljövőben, és tényleg nem kellett sokat várni az update-re.

Hirdetés

Az id Software mindent megtesz, hogy a Quake Championsból a lehető legtöbbet hozzák ki. A tegnapi frissítés hozott egy rakás apró módosítást és javítást, no meg persze a várva várt botokat.

Hirdetés

A botok egyelőre az úgynevezett Phase 1 fázisban működnek (tehát várhatóan továbbfejlesztik majd a rendszert), és jelenleg gyakorló módban játszhatunk velük, illetve beugranak a játékosok helyére, ha valaki kilép egy csapatos meccsből. Érdekes változást hozott a "gib" rendszer, ami lényege a minél látványosabb hentelés és kivégzések. Minden karakter részletes sérülésmodellt kapott, a testrészek pedig egyesével leszakíthatók a testről. Mondjuk volt erre a mechanikára is igény a játékosok részéről, a fejlesztők pedig örömmel vállalták a feladatot.

A patch még számos balanszjavítást is hozott, a terjedelmes teljes listát a hivatalos oldalon pörgethetitek végig. 

Nektek hogy tetszik a Quake Champions legújabb frissítése?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)