Hirdetés

Quake Champions - Nyx a semmiből érkezve, egy ütéssel is kinyírhat

|

Megérkezett a Quake Champions első karakterbemutató videója, ami Nyx képességein kívül azt is elárulta, hogy nem lesz MOBA az id Software játékából.

Hirdetés

Ahogy azt tegnap beígérte a kiadó a zárt béta bejelentésekor, ma újabb Quake Champions trailer érkezett, ami egyben az első hősbemutató is. Ezúttal Nyx-szel ismerkedhetünk meg, aki a lopakodós stílus kedvelőinek kedvence lehet.

A most bemutatott hős kék haja ugyan nem kifejezetten számít rejtőszínnek, de mivel Ghost Walk nevű képességével egy másik dimenzióba léphet, láthatatlanul és sebezhetetlenül cserkészheti be áldozatait. Ráadásul ha pont egy ellenfélnél fejezi be a támadást, egy ütéssel meg is öli aktuális áldozatát. A videóból az is kiderül, hogy a Quake Champions karakterei sokkal kevesebb képességgel bírnak majd, mint mondjuk az Overwatch, vagy épp a Battleborn hősei, ugyanis Nyx ezen kívül egyetlen passzív képességet kapott, ami a falról való elugrás.

A sajtóközleményből az is kiderült, hogy az elsőként bemutatott bajnok 100 életerővel, 75 páncéllal és 270-es sebességgel spawnol, de mivel ezt még nem tudjuk a többi karakterhez hasonlítani, csak sejtjük, hogy Nyx gyorsabb, de sebezhetőbb lesz az ellenfeleinél. Holnap egyébként még egy Quake Champions trailer vár ránk, akkor részletesebben bemutatkozik az első aréna is.

Mit szóltok az új trailerhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)