Hirdetés

Quake Champions - mutatjuk az utat a zárt béta felé

|

Nemsokára indul a Quake Champions zárt bétája, az id pedig egy látványos trailerrel biztat, hogy jelentkezzetek a tesztre.

Hirdetés

Miután tavaly a jó néhány díjat és jelölést begyűjtő Doommal az id Software bebizonyította, hogy a régimódi egyjátékos FPS-eket modernizálni tudják, idén a Quake Champions-zel a multis szegmensben is valami hasonlóval próbálkoznak. A szerencsések hamarosan ki is próbálhatják, mire jutott a texasi csapat.

A Bethesda sajtóközleménye szerint ugyanis "várhatóan az elkövetkező hetekben veszi majd kezdetét" az új aréna shooter zárt bétatesztje, amire már most jelentkezhettek, méghozzá ezen az oldalon. Aki pedig még nem tudja igazán, miről is szól majd a Quake Champions, vagy csak szeretne belerázódni a játék hangulatába, az alábbi, friss ropogós trailerrel ezt is megteheti, ahogy a bétateszt indulásáig még két videóból biztosan tájékozódhatunk. A holnap érkező kedvcsinálóban az egyedi képességekkel bíró bajnokok közül ismerhetjük meg az elsőt, aki Nyx lesz, csütörtökön pedig az első arénabemutató is megérkezik, egész pontosan a Quake Campions Blood Covenant nevű pályáját leshetjük majd meg.

Nektek hogy tetszik az új trailer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)