Hirdetés

Quake Champions - új, tágas pályát hozott a júliusi frissítés

|

A Molten Falls széles tereket kínál, hogy a mesterlövészek kamatoztathassák tudásukat. Sok minden változott.

Hirdetés

A Bethesda továbbra is aktívan foglalkozik a Quake Championsszel, nemrég jelentős mennyiségű játékost engedett be. Persze bárki játszhat, aki hajlandó legalább 5 eurót kifizetni érte, vagy vár, amíg megjelenik az ingyenes változat.

Hirdetés

Az még messze van, viszont a júliusi frissítés már elérhető. Ennek legjelentősebb újdonsága a Molten Falls map, ami minden módban játszható a Sacrifice kivételével. Emellett most már lehetőség van 1500 Platinumért cserébe átnevezést kérni a Quake Store-ban. Fontos még, hogy rankedezni csak 10-es szint felett lehet innentől.

Emellett sor került a szokásos kötelező változtatásokra, mint a bajnokok és fegyverek balanszolása, illetve az általános hibajavítások minden területen. A teljes listát itt találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)