Hirdetés

Quake Champions - az új módban nem használhatók képességek

|

A Bethesda úgy gondolta, az új Quake-ben minden hős saját képességet érdemel, de ezzel nem minden rajongó egyezett ki.

Hirdetés

Néha hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a Quake Champions létezik. Valahogy nem futott fel a sorozat folytatása, a steames változattal a SteamCharts szerint kevesebb mint ezren játszottak egyszerre az elmúlt három hónapban. Valószínűleg a játékosok nagyobb része a bethesdás klienst használja, de nehéz elhinni, hogy tömegek tolonganak a szervereken.

Hirdetés

A kiadó nem adja fel, a tavaszi frissítés sok érdekes újdonságot hoz. Ezek közül kiemelkedik a No Abilities mód, amiben nem lehet képességeket használni, minden azon múlik, hogyan bánunk a fegyverekkel. Visszatért továbbá az Instagib mód, melyben egy találat öl, és a 2v2-es rangsorolt mód is. És ha már tavasz, húsvéti öltözékeket is feloldhatunk.

Játszotok a játékkal? Min kellene javítani szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)