Hirdetés

Quake Champions - nosztalgikus trailerben tér vissza az egyik leghíresebb hős

|

A Quake-sorozat újabb karaktere mutatkozik be a Quake Champions legújabb trailerében.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben egyre többet láthattunk a Quake-sorozat legújabb darabjából, most pedig egy újabb bemutatóvideóval jelentkeztek a Quake Champions fejlesztői, melyben a sorozat legrégebbi karakterét, Rangert ismerhetjük meg jobban.

Akiknek volt szerencséje kipróbálni a játékot a zárt bétateszt során, azoknak biztosan ismerős a karakter, hiszen őt kapjuk meg először, viszont érdemes megjegyezni, hogy Ranger ezért is jelentős, mert ő volt a legelső Quake főszereplője. A háttérsztori szerint miután Ranger legyőzte Shub Niggurath-ot (ő volt az első játékban a főboss) és megszererzte a Dire Orbot, nem találta meg a hazavezető utat és szép lassan elvesztette az emlékeit.

A Dire Orb adja ugye a játékban használható különleges képességét, ami a teleportálás. Ha kilövünk egy portált és megnyomjuk mégegyszer a gombot, mielőtt becsapódna, akkor odateleportálunk, ha pedig nem, akkor felrobban és sebzi a környezetében lévőket. Ha nagyon közel vagyunk valakihez, akkor érdemes lehet telibe trafálni vele.

Egyébként akkor se csüggedjetek, ha még nem kaptatok béta kulcsot, mert a Bethesda folyamatosan küldi őket, ráadásul most további kulcsokat küldtek a bétázóknak, szóval a haverjaitokat is érdemes nyaggatni.

Nektek hogy tetszik eddig a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)