Hirdetés

Quake Champions - a Scalebearerrel többféleképpen is szétzúzhatod ellefeleid

|

Újabb hősbemutató videót adtak ki a Quake Champions készítői, amiből kiderül, hogy a Scalebearerrel akkor lehetsz sikeres, ha ellenfeleidnek egy lélegzetvételnyi nyugalmat sem hagysz.

Hirdetés

Amint azt nemrég megtudtuk, akár ingyen is játszhatunk majd a Quake Championsszel, de ha nem akarunk grindolni, már az első nap sok érdekes hőst választhatunk a játék megvásárlása után. Ma közülük ismerhetünk meg egyet ismét, aki nem más, mint a Scalebearer.

A galaktikus hadúrral valószínűleg nem a távolsági fegyverek után kutatunk majd a különböző pályákon, ugyanis közelharcban vesszük hasznát mindkét képességének. A Bull Rush segítségével elgázolhatjuk ellenfeleinket, Heavyweight nevű passzív képességének hála pedig a Quake Championsben is megéri majd megtanulni hatalmasakat ugrani. Ugyanis ellenfeleinkre érkezve a Scalebearerrel összezúzhatjuk őket, ami az alábbi traileren a szériához méltó vérmennyiség kíséretében látható.

Valószínűleg a rajtig még jó néhány karakterrel megismerkedhetünk majd, úgyhogy mindenki kiválaszthatja a kedvencét.

Az első két bemutatott bajnok alapján nektek hogy tetszik a Quake Champions kevésbé drasztikus különbségeket eredményező hősrendszere?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)