Hirdetés

Quake Champions - a gyíkemberek köztünk járnak

|

Már gyakorlatilag minden hétre jut egy Quake Champions trailer, most egy újabb karaktert ismerhetünk meg jobban.

Hirdetés

A Bethesda és az id Software egyre fokozottabb tempóban tolják előre a Quake Champions szekerét, az első bajnokság bejelentése után bemutatkozott a Duel Mode, most pedig a karaktereket egyesével bemutató trailerek sorozata bővült egy újabb epizóddal.

A kilencedik karaktervideó főszereplője Sorlag, aki egy amolyan gyíkember, de persze ebben az esetben nem a világot irányító háttérhatalomra kell gondolni. Sok szereplővel ellentétben ez a karakter nem valamelyik klasszikus id Software játékból vándorolt át a Quake Champions szereplőgárdájába, így nem ismerjük a történetét sem, de talán a készülő képregényekből majd több kiderül róla.

A Bethesda egyébként egy rövid kis leírást is csatolt a videóhoz, amelyben így jellemezték Sorlag karakterét:

"Sorlagot kizárólag azért tenyésztették ki, hogy levadássza a melegvérűeket. Miután átkerült az Álomföldre, tovább csiszolta a képességeit és kíméletlenül vadászta le az ellenfeleit az Arénákban. A savas nyálával csapdákat képes lerakni, amelyekkel befolyásolhatja a csata végkimenetelét."

Nektek hogy tetszik a játék? Kipróbáltátok már a bétát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)