Hirdetés

Quake Champions - új karaktert, pályát és fegyvert is kaptunk

|

A Quake II-ben megismert Strogg egy drónnal, Peekerrel kiegészülve száll harcba.

Hirdetés

Az arena shooterek forradalma valahogy nem jött el; sem az Unreal Tournament, sem a Quake Champions nem lépett be a legnépszerűbb multis játékok közé. Előbbi számait nem tudjuk, utóbbi kapcsán is csak azt, hogy Steamen 1000 körül van az egyszerre játszó játékosok maximális száma. Ehhez hozzáadódnak még azok, akik a Bethesda launcherével lépnek be, de nem tudni, ők mennyien vannak. A LawBreakersről meg ne is beszéljünk.

Hirdetés

Azért a Bethesda továbbra is tolja az új Quake-et, és valószínűleg az E3-on is ejtenek pár szót a jövőjéről. A tegnapi frissítés hozott egy újabb adag tartalmat, melyek közül talán a legfontosabb Strogg, akinek drónja robbanószereket lő, és ezzel eléggé megnehezítheti ellenfelei dolgát. Emellett különleges képessége, hogy ellenfeleiből egy Stroylent nevű cuccot tud kinyerni, ami 25-tel növeli az életerejét, de más Stroggok is felszedhetik a boostereket.

Az új pálya az Awoken, egy labirintus, ami DM-ben, TDM-ben, Duelben, 2v2-ben és Instagibben játszható. Érkezett még egy fegyver is, a Plasma Gun, valamint bekerült egy kis segítség a kezdő játékosok számára.

Ti játszotok vele? Mi kellene ahhoz, hogy megjöjjön a kedvetek (vagy mások kedve) hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)