Hirdetés

Quake Champions - videón a legújabb aréna, a Ruins of Sarnath

|

A Quake Champions újabb pályával bővült, ahol egy romváros környezetében lőhetik majd szét egymást eltökélten a játékosok.

Hirdetés

Egyre csak gyarapodik a az id Software és a Bethesda lövöldéje: nemrég mutatták be az új karaktert, Galenát, a véres isten szolgáját, aki a csapattársát is képes gyógyítani, most pedig a Ruins of Sarnath aréna bővítette az elérhető csataterek sorát.

A lent látható trailer megmutatja, milyen lesz a növényzet által benőtt romváros területén összemérni az erőnk a többi játékossal, aminek a közepén egy hatalmas leláncolt szem mered ide-oda.

A Quake Champions két új karakterét, Visort és Sorlagot május 10-én és 24-én ismerhetjük majd meg. A zárt bétába erre a linkre kattintva tudtok jelentkezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)