Hirdetés

Quake Champions - jött egy új karakter, és egy csomó másik nerfelve lett

|

A fejlesztők több támadáson és hősön is állítottak egy kicsit, valamint bemutatkozott egy vadonatúj arc is.

Hirdetés

Már bárki kipróbálhatja a Quake Championst, hiszen pár hónapja ingyenesen játszható. A fejlesztők sem ülnek a babérjaikon, és elég gyakran érkeznek újdonságok. A legutóbbi patch pedig nemcsak egy új harcossal bővítette a repertoárt, hanem számos változást is bevezetett.

Hirdetés

Megérkezett a Quake Champions legújabb bajnoka, Eisen, aki lerakható lövegtornyával egy kis extra tűzerőt tud biztosítani a harcok során, tehát elég hasznos tagja lehet a játéknak.

Emellett több fontos változás is élesedett, ugyanis a fejlesztők gyengítettek minden egyes sebző képességet. A Heavy Champion karakterek szintén gyengültek egy kicsit, viszont a Light Championök erősödtek. Ez persze csak az életbe lépett változások egy része; ha még több részletre vagytok kíváncsiak, lessétek meg a hivatalos oldalra felrakott listát.

Nektek hogy tetszik jelenlegi állapotában a Quake Champions?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)