Hirdetés

Quake Champions - bemutatkozott az első pálya

|

A fejlesztők ígéretükhöz híven közzétették a videót, ami röviden bemutatja a Blood Covenant névre hallgató térképet.

Hirdetés

A Bethesda néhány napja jelentette be, hogy hamarosan érkezik a játék zárt bétája, amire bárki jelentkezhet, ráadásul már az egyik játszható hőst is megismerhettük. Most megmutatta magát a játék egyik pályája, amiből csak úgy sugárzik a Quake hangulat.

A Blood Covenant leginkább egy, a levegőben kígyózó, óriási erődhöz hasonlít, amelynek a bejárható része visszahozza a klasszikus aréna shooterek pályatervezését. Tágas folyosók, magaslati pontok és szakadékon átívelő hidak jellemzik ezt a harcteret, tökéletes egy olyan pörgős játékhoz, mint a Quake.

Hamarosan további karaktereket és pályákat is megismerhetünk a Bethesda új videósorozatában. Addig is készüljünk a bétára lélekben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)