Hirdetés

Akár free-to-play játék is lehet a Quake Champions

|

Bár az Overwatch megjelenése után nem sokan merték feltételezni, hogy a Quake Champions akár kezdeti vásárlás nélkül is játszható lenne, az id Software szerint még ez a megoldás sem kizárt.

Hirdetés

Bár a kizárólag PC-re való fejlesztéssel kapcsolatban egyelőre megingathatatlan a Quake Champions csapata, látszólag sok más kérdéseben még nem határoztak. Amint a QuakeConon elárulta a stúdiót vezető Tim Willits, ezek között még a játék üzleti modellje is ott van.

Az id vezetője szerint nem titkolózni próbálnak, hanem tényleg nem döntötték el, mit szeretnének, előbb ugyanis szeretnék "kideríteni, mit is szeretnének az emberek és hogyan látnak bizonyos megoldásokat." Willits a QuakeConon adott interjújából az is kiderül, hogy a Quake Champions bajnokai nem hozzák majd fel azt a problémát, mint az Overwatch egymást kiegészítő és kiütő hősei. "Ugyanúgy mindent meg tudsz csinálni [a különböző karakterekkel játszva], ugyanúgy tudsz szaladgálni, rocket jumpolni, lőni. A bajnokok nem változtatják meg alapjaiban, hogyan játszol" - mondta a kreatív igazgató.

Az egyedi karakterek ezen felül jelentenek majd egy külön réteg változatosságot, ami a játékstílusunkat egészíti majd ki. Így nem feltétlenül okozna nagy gondot, ha nincs meg minden egyes hős a játékban.

Ti megvennétek buy-to-play játékként is a Quake Championst, vagy csak ingyen próbálnátok ki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)