Hirdetés

Quake Champions - jövő héten indul a zárt béta

|

Nem véletlenül indult be a Quake Champions körüli hírverés, ugyanis a jövő héten a zárt bétával egy nagy lépést teszünk a megjelenés felé.

Hirdetés

Ma bemutatkozott a Quake Champions egy újabb választható karaktere, de nem ez az egyetlen érdekes esemény a régi klasszikusok elemeiből építkező lövölde körül.

A nagyjából egy hónapos jelentkezési időszak után (ami most még tart) jövő csütörtökön, április 6-án indul útjára a teszt, amiről egyelőre még nem tudjuk, mennyit árulhatnak el róla a résztvevők azoknak, akik nem jutottak be. Bár a játék kipróbálható volt már egy, a rajongók számára látogatható kiállításon is, úgyhogy remélhetőleg nem titkolózik majd nagyon a Bethesda. Egyébként nem kell aggódni, ha 6-án nem kerültök be rögtön a Quake Champions bétájába, ugyanis később bővítik majd a résztvevők körét.

Ti milyen elvárásokkal vágtok neki a tesztnek, ha beválasztanak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)