Hirdetés

Quake Champions - öt perc játékmenet a bétából

|

Aki eddig kételkedett, hogy a Quake Champions a klasszikus arena shooterekhez és nem az új hero shooter műfajhoz áll közelebb, az egy frissen megjelent játékmenet videóból meggyőződhet róla, hogy nem a hősök képességein van a hangsúly.

Hirdetés

Ugyan egy kevés játékmenetet már láthattunk a Quake Championsből, az akkori rövidke videó nem mutatott meg rengeteget arról, milyen is lesz az id következő multis lövöldéje. A spanyol IGN jóvoltából viszont egy hosszabb, majdnem öt perces gameplay videón is megleshetjük a játékot (úgy tűnik, őket a többi résztvevővel szemben nem köti titoktartási megállapodás).

A jelenleg is futó zárt bétából kiadott felvételeken pedig látszik, hogy a texasi stúdiónál maximálisan igyekeznek visszahozni a régimódi aréna shooterek hangulatát és ami még fontosabb, a játékmenet tekintetében is a neves elődökre építenek. Így a Quake Champions esetében is a pályán található fegyverek és más pickupok rendkívül fontosak lesznek, az egyes bajnokok képességei másodlagos szerepet töltenek be. De nem kell feltétlenül rám hallgatnotok ebben, az alábbi videóban ti magatok is megleshetitek, milyen is lett a játékmenet.

Titeket eddig mennyire győzött meg az id következő FPS-e?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)