Hirdetés

Quake - már készül a következő rész?

|

Még ki sem hűlt a Doom kópiák helye a boltok polcain, az id Software máris a következő projektjükön dolgoznak, ami ráadásul egy új Quake lehet? Erre utal egy álláshirdetés.

Hirdetés

Kétféle játékos létezik: aki éppen a Doommal játszik és aki éppen a Doomról olvas. Valószínűleg mindkettő tábor egyetért vele, hogyha az id Software következő projektje is olyan lesz, mint a vadonatúj pokoljárás, akkor szeretettel várjuk. Most úgy tűnik, hogy a csapat legközelebb a Quake szériát fogja bővíteni egy újabb epizóddal.  

Az új Quake-et érintő spekulációk akkor indultak meg, mikor kiderült, hogy az id Software állást hirdetett, amelyben többféle vezető programozót keresnek, akik a csapat leendő tagjaként olyan legendás IP-ken dolgozhatnak, mint a Doom és a Quake. Mivel csak a honlap néhány álláshirdetése tartalmazza a "mint a Doom és a Quake" részt, illetve az előbbi franchise nemrég bővült, a legutóbbi Quake viszont a 2005-ben megjelent negyedik rész volt (ha nem számítjuk a 2007-es Enemy Territory: Quake Wars-t), ezért természetesen a játékosfórumokon és a közösségi oldalakon azonnal megindultak a találgatások, amik előre vetítették egy új Quake fejlesztését. Ráadásul az is csak olaj volt a rajongókat fűtő tűzre, hogy a Bethesda nagy bejelentéseket ígér az E3-ra.

Ti örülnétek, ha az id Software legközelebb a Quake-szériát bővítené?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)