Hirdetés

Quake III Arena és World of Warcraft: The Burning Crusade Classic - ezzel játszunk a hétvégén

|

Csábító szabadtéri programajánlatokkal bombáz a kora nyári időjárás, de mi vérbeli gamerként megpróbálunk ellenállni neki.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy néhány bajtársunkat el fogjuk veszíteni, mert engednek a család érzelmi zsarolásának, és hívogató napsugarakra cserélik a gondosan elsötétített szobát hideg derengésbe vonó képernyők mesterséges fényét. Sőt, árulásokat tetézve mindenféle hordozható masinákkal takaróznak, miközben mindannyian jól tudjuk, hogy az igazi gamer röghöz kötött, a kvarcjáték meg kölyköknek való.

Hirdetés

Paca - Megérkezett A Mars terraformálása kompaktabb változata, az Árész expedíció, úgyhogy ezzel ismerkedem a hétvégén. Szerettem az eredetit, de ritkán van időm 3-4 órán át húzódó menetekre, és nyilván más is hasonlóan érezte, ezért készítették el ezt. És ha videojáték, akkor Nintendo Switch Sports. Lélekben-fejben már a nyári bejelentéses időszakra készülök, most már inkább nem kezdek bele semmi nagyba.

Csirke - A Trek to Yomi végére értem, pedig nagyon szívesen folytattam volna még. Lehet, hogy a legnehezebb fokozaton is bele fogok kukkantani, de a teljes önsanyargatás mellett biztosan lesz még időm arra is, hogy gondozgassam a farmomat a Stardew Valley-ben.

Zs - A hétvégét Csehországban töltöm, de vasárnap este talán lesz még egy kis időm folytatni a Quake III Arena kampányát, amibe a héten vágtam bele. Fájdalmas, hogy mennyit sorvadtak a reflexeim a kétezres évek óta, de pár óra után talán ismét sikerül majd az uralmam alá hajtani a Railgun halálos sugarait.

MattMadzz - Elképesztő módon ráfüggtem a Fortnite építésmentes módjára. Korábban sem hagyott hidegen az Epic lövöldéje, így viszont már én is bele tudok szólni a meccsek alakulásába. Az egész annyira könnyed és szórakoztató, hogy amikor csak időm engedi, belépek, kinézek 1-2 küldetést, farmolom tonnaszámra az XP-t és nyitogatom a BP-ből a jobbnál jobb tartalmakat. Ezen kívül most aligha fogok bármi mást elindítani, maximum a The Stanley Parable új verzióját próbálom ki, az eredetit ugyanis végtelenszer kivittem már.

Gucs - Ha lesz időm és kedvem, akkor visszatérek a korábban megkezdett, de hosszú pihenőre küldött Vampyrhoz, amivel elég keveset haladtam eddig, szóval kíváncsian várom, mit tud még felmutatni. Persze lehet, hogy ezt a hétvégét is a Rainbow Six: Siege és a Rocket League online meccsei fogják uralni, de tart még a The Elder Scrolls Online iránti lelkesedés is, szóval megint van miből válogatni.

Kivi - Régóta hidegen hogy már a Call of Duty Warzone, de a Godzillával és King Konggal bővített mód akkora őrültségnek tűnik, hogy újból megjött a kedvem a játékhoz. A Caldera térképen egyébként is keveset játszottam, a meta fegyverekről semmit nem tudok, úgyhogy nagyjából zéró háttérismerettel belevetem magam a káoszba.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Szabi - A héten összeszorított foggal adományoztam egy nagyobb összeget a Nintendónak, úgyhogy most Switch Sports és Mario Party megy majd ezerrel a családdal. Annak idején minden házibuli végén előkerült a Wii Sports a kitartóak jutalmaként, úgyhogy kifejezetten nagy reményeket fűzök az utódhoz. Nem utolsó sorban ezzel a két játékkal próbálok egy utolsó elkeseredett próbálkozást tenni, hogy a feleségemet is berántsam a videójátékos világba. Eddig ellenállt, de talán a Nintendo mérnökei és dizájnerei képesek győzedelmeskedni ott, ahol korábban oly sokan elhasaltak.

Hunter - Nagyon úgy néz ki, hogy idén nem kapunk új World of Warcraft kiegészítőt, viszont egy régit igen. A Wrath of the Lich King visszatér, és bár nem az volt a kedvencem mind közül, legalább a Classic verzióban lesz "újdonság". Az a terv, hogy a hétvégén ráncba szedem a Troll Mage-em, elkezdem letaposni a Burning Crusade Classic kihívásait, és szépen apránként készülök a jövőbeli kampányra.

Szada - Olyan kellemesnek ígérkezik a hétvégi időjárás, hogy biztosan kint fogom tölteni minden időmet a szabadban, barátok és családtagok társaságában. Emiatt nagyon a PC-hez sem fogok odaülni, viszont próbálgatom a Google Play Pass-t telefonon, annak a kínálatából biztosan szemezgetni fogok egy bográcsozás és egy séta között. A katalógusban megtalálható például a Stardew Valley is, mobilon pedig még nem voltam farmer, szóval éppen itt az ideje belevágni.

Chava - Lassabban haladok a Vampire: The Masquerade - Bloodlinesban, mint szeretném. Még mindig Santa Monicában téblábolok, ami azt jelenti, hogy nem jutottam tovább a kezdőhelyszínről. Viszont örömmel tapasztaltam, hogy meglepően hamar sikerült akklimatizálódnom, holott a tutorial alatt végig ott motoszkált a fejemben a gondolat, hogy túl sok idő telt el az első találkozásunk óta, rettenetesen öregedett a játék, én pedig képtelen leszek úgy élvezni, ahogy 17-18 éve. De amint elengedte Smiling Jack a kezem, és végrehajtottam az első néhány küldetést, minden kétségem elillant. Lehet, hogy csiszolatlan a néhai Troika Games utolsóként megjelent játéka, de minden ízében gyémánt.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)