Hirdetés

Quake Live - Kedden érkezik a következő pálya

|

Jövő hét kedden újabb pályával gyarapodik a böngészőből futtatható Quake Live felhozatala.

Hirdetés

A böngészőből futtatható Quake Live aktív felhasználótábora feltételezhetően továbbra sem enged pihenőidőt a tartalomszolgáltató szervereknek. Mint arról korábban beszámoltunk, indulása pillanatában gyakran megfeküdtek a kiszolgáló állomások. Vélhetően az id Software fejlesztői a jövőben is megelégednének hasonló „örömteli leállásokról”, azonban mindehhez játékosok serege és újdonságok sokassága szükségeltetik.

Május elején bejelentették frissítés sorozatukat, melynek keretében minden héten ingyenes arénákkal kedveskednek a játékosoknak. Először a Dreamcast verzióban megismert Hidden Fortress módosított változatát kínálták kipróbálásra. A soron következő Quake Live pálya megjelenése jövő hét kedden esedékes (hogy egészen pontosak legyünk: május huszonhatodika), a Siberia maximum 12 játékos számára nyújt tökéletes játékélményt Capture The Flag módban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)