Hirdetés

Quake Live - mától elérhető a Steamen

|

A mai naptól letölthető változatban is elérhetővé válik a legendás lövölde, természetesen továbbra is teljesen ingyen.

Hirdetés

Valószínűleg köztetek is sokan vannak, akik annak idején egészségtelenül sok időt töltöttek el Quake 3-as online csatákban, hiszen az id Software féktelen lövöldéje a mai napig alappillére marad a twitch shooterek mára már kicsit háttérbe szorult műfajának. Ennek ellenére nagy volt az öröm, amikor a játék ingyenes lett és a böngészőbe költözött a Quake Live formájában (még ha nem is mindenki teljesen elégedett), most pedig folytatódik a fejlődés, ugyanis a játék mától a Steam rendszerén keresztül is eljuthat hozzánk.

Ugyan korábban már átváltottak a böngészős megoldásról egy önálló kliens bevezétésére, ettől még ugyanúgy a játék weboldaláról lehetett letölteni, viszont már azok is örülhetnek, akik kényszeresen szeretik egy helyre összeszedni és rendszerezni az összes digitális játékukat. Aki szeretne máris hozzájutni, annak nincs más dolga, mint ellátogatni a megfelelő Steam-oldalra. Ha a cikk olvasásakor még nem elérhető, akkor sincs ok pánika, késő estére már biztosan tölthető lesz.

Ti mit gondoltok? Szeretitek a Quake Live-ot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)