Hirdetés

Quake Live - új térképek, tartalmak, Mac és Linux támogatás

|

A Quake örök és elpusztíthatatlan - mondhatnók elnézve az egykori Q III mai karrierjét. De nem elég csak létezni, fejlődni is kell.

Hirdetés

A böngészőben futtatható Quake Live körüli örömmámor és tábortűzgyújtogatás már elmúlt, így ideje, hogy fejlődjön a dolog. Ugyanis szép dolog a nosztalgia, szép dolog, hogy fut böngészővől, de manapság ez önmagában már kevés lenne mind a rövid, mint a hoszzú távú sikerhez.

Szerencsére az id Software is úgy gondolja, hogy 2009-ben vagyunk, így a Quake Live is új tartalmakat kap május közepén - új térképek, tutorial, azaz oktató módok, Practice, azaz gyakorló meccsek és sokkal jobb csapat-balansz. S mindez még nem elég - az újdonságok között olyan "fontosságok" szerepelnek, mint Mac és Linux támogatás, privát szerverek, privát meccsek szervezése, díjak elnyerésének lehetősége, toplisták követése teljesítmény alapján.

Emellett lesz még Skill Matching (hasonló képességek megtalálása), Competition Feature Set, azaz szabadon beállítható opciók illetve fícsörök bajnokságokhoz, a Punkbuster rendszer felülvizsgálata, amely anti-cheat szisztéma néha ártatlanokat is kihajít a rendszerből.

Mindezek a Quake Live változtatások majd május közepén lépnek életbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)