Hirdetés

Quake reboot? Nem kizárt!

|

John Carmack szerint elképzelhető, hogy újrakezdik a Quake-sorozatot.

Hirdetés

Miközben már lassan elkezdhetjük vágni a centit a Rage szeptemberi megjelenéséig, s azt is tudja ország-világ, hogy a Doom 4 lesz az id Software következő projektje, azért sokakat érdekel, hogy vajon mi lesz egy másik népszerű franchise, a Quake sorsa.



John Carmack elárulta, hogy pillanatnyilag nem dolgoznak semmin, aminek köze lenne a Quake-hez, de a csapaton belül számtalanszor felvetődött már az ötlet, hogy jó lenne egy újabb rész. Előbb a Quake 2 és a Quake 4 Strogg-háborúját gondolták végig, de elvetették úgy gondolván, hogy érdekesebb lenne a Cthulhu-mítoszból merítő 1996-os Quake-hez visszatérni, és azt újrakezdeni.
Meggyőződése, hogy képesek lennének egy olyan nagyszerű alkotást létrehozni, ami ma is megállná a helyét, ám a megfelelő pontokon birizgálná meg a játékosok emlékeit.
Todd Hollenshead, az id CEO-ja is csatlakozott Carmackhoz, mint elmondta, mindannyian nagy rajongói a játéknak, és egy pillanatig sem kell tartanunk attól, hogy az id Software valaha is magára hagyja a Quake-et.

Quake (id Software 1996)



Quake II (id Software 1997)



Quake III Arena (id Software 1999)



Quake 4 (Raven Software 2005)



Enemy Territory: Quake Wars (Splash Damage 2007)



 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)