Hirdetés

QuakeCon 2010: Házon belül marad az id Tech 5 grafikus motor

|

Az idei QuakeCon nem szolgált világra szóló bejelentésekkel, padlón koppanó állakat előidéző leleplezésekkel.

Hirdetés

Lehetett hallani Doom 4 bemutatóról, id Tech 6 demonstrációról és hasonló pletykákról, ám végül semmi eget rengetővel nem szolgált John Carmack és népi zenekara.



Az Apple-féle iPhone, valamint az arra írt játékok már-már túlzásba vitt népszerűsítése mellett (A Rage jövőre jön, de iPhone-ra már idén megjelenik.) Carmack beszámolt arról, hogy mostanában a tartalomgyártás folyamatát felgyorsító ray tracing eljárásokon dolgozik.



Érdekesebbek lehetnek viszont a következő hírek:
 - Mindenki számára elérhetővé tették az Enemy Territory:Quake Wars forráskódját.
 - Hamarabb jön a Doom 4, mint gondolnánk, de még nem tartanak ott, hogy be tudnák mutatni.
 - A ZeniMax szárnyai alá vette az Arkane Studiost.
 - S végül, de nem utolsósorban úgy döntöttek, hogy nem adják licencbe senkinek a Rage és a Doom 4 alatt futó id Tech 5 motort, csak a ZeniMax égisze alá tartozó csapatok (Bethesda Game Studios, id Software, Arkane Studios) , valamint a cég kiadásában megjelenő játékot csináló külsős fejlesztők fogják használni.




 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)