Hirdetés

QuakeCon 2015 - Fallout 4 előadás és DOOM is lesz

|

Az E3-on elég sok infót megtudtunk a Fallout 4-ről, de a Bethesdának úgy látszik van még mit mondania. A DOOM és a The Elder Scrolls Online is szerepet kap.

Hirdetés

Tényleg nincs megállás a nyáron, az E3 után most egy Comic-Con zajlik épp, de július 23. és 26. között rendezik meg a QuakeCon 2015-öt, és csak augusztus elejéig kell várnunk a gamescomra.

Azon nem csodálkozunk, hogy ilyen felhozatal mellett a Bethesda több rendezvényen is mesél játékairól, pláne azon nem, hogy a saját rendezvényén is külön előadásokat tart. Július 24-én Todd Howard fogja bemutatni a Fallout 4-et majd a ZeniMax Online Studios emberei osztanak meg részleteket a The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited jövőjével kapcsolatban. Ezt követően másnap, július 25-én egy panel keretében az id Software fejlesztőit lehet kérdezgetni a DOOM-rl, számítsatok arra, hogy jópár érdekességet elárulnak. Az iménti három esemény mindegyikét élőben közvetítik, ha kiderül, hol, szólni fogunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)