Hirdetés

QuakeCon 2018 - megvan a dátum

|

A Bethesda idén is bizonyára számos izgalmas újdonsággal készül, amelyekből csepegtet majd információkat a következő QuakeConon is. A dátumot már ismerjük.

Hirdetés

A Bethesdának minden évben bőven van miről mesélnie, főleg, hogy amit az E3-on bejelentenek, az jó eséllyel ősszel meg is jelenik, így a Los Angeles-i expó után megrendezésre kerülő, saját eseményükre is mindig érdemes odafigyelni. Idén sem lesz ez másképp. 

Hirdetés

Bejelentésre került ugyanis, hogy a QuakeCon 2018-at augusztus 9. és 12. között tartják meg a texasi Grapevine-ban található Gaylord Texan Resort & Convention Centerben, ahol tavaly is helyet kapott. A Bethesda ígérete szerint a résztvevők betekintést nyerhetnek majd a közelgő címeikbe és bejelentéseikbe, továbbá a panelek, prezentációk, bajnokságok, workshopok és a vezető tech cégek bemutatóinak széles választéka várja őket. Arról nem is beszélve, hogy Észak-Amerika legnagyobb Hozd-magaddal-a-gépedet LAN-partiját készülnek összehozni.

Tavaly több mint 9000-en voltak kíváncsiak a Bethesda bulijára, idén pedig ennek a duplájára számítanak a LAN-parti miatt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)