Hirdetés

QuakeCon 2018 - ezekkel a játékokkal készül a Bethesda

|

Aki követte az E3-at, annak nem lesz meglepetés, hogy a kiadó milyen játékokat fog megmutatni a saját kis rendezvényén.

Hirdetés

A Bethesda abban a kivételes helyzetben van, hogy annyi ígéretes címmel zsonglőrködhet, amivel bármikor lazán kitölthet egy saját eseményt, ezt pedig minden évben meg is teszi a QuakeCon képében. A vállalat E3-as bejelentései után már képben vagyunk azzal kapcsolatban, hogy milyen játékokkal szeretné kinyittatni a pénztárcánkat, most pedig azt is elárulta, hogy a 2018-as rendezvényén miket készül bemutatni. 

Hirdetés

A QuakeCon 2018 folyamán, augusztus 10-én a Quake Champions, a Rage 2 és a The Elder Scrolls Online kapcsán kapunk új részleteket és remélhetőleg látnivalókat, valamint itt debütál majd a Doom Eternal első gameplay videója is. Augusztus 11-én Todd Howard fog beszélni a Fallout 76-ról, azon belül is a játék karaktereiről és a perkekről. Eközben augusztus 9. és 10. között a The Elder Scrolls: Legends bajnokság fut majd 50.000 dolláros nyereményalappal, míg a Quake Champions 2v2-es megmérettetésében 175 ezer dollár kerül kiosztásra.

Az idei QuakeCont augusztus 9. és 12. között tartják meg és bár a paneleket, valamint a nagyobb történéseket követhetjük majd Twitchen keresztül, ha szeretnétek a helyszínen lenni, még vannak jegyek

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)