Hirdetés

QuakeCon 2019 - a Doom éve lesz az idei

|

Az id Software elmondása szerint nagy bulit csapnak majd a széria 25. születésnapjára.

Hirdetés

Bár kézenfekvő lenne DoomConnak átnevezni, a Bethesda inkább Year of Doom néven emlegeti a júliusra tervezett rendezvényt. A négynapos eseményen a stúdió arra készül, hogy megünnepelje a franchise negyedévszázados történelmét.

Hirdetés

Lesznek DOOM-inspirálta programok, események, exkluzív bemutatók, fejlesztői panelek, kipróbálható demók, és persze rengeteg új infó a Doom Eternalról. Így legalább az is biztos, hogy leghamarabb a nyár végén, de inkább ősszel jelenhet majd meg a következő Doom játék. Továbbá készülnek pár meglepetéssel, amikről még nem beszélhetnek.

A titokzatos bejelentés mellett egyébként lesznek Doom versenyek, és egy saját gépes LAN parti is a helyszínen.

A QuakeCon 2019. július 25-től 28-ig tart, a belépés pedig regisztráció után ingyenes. Regisztrálni április 11-től lehet, és a dallasi Gaylord Texan Resort ad majd otthont neki, úgyhogy ha épp akkor arrafelé jártok, ugorjatok be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)