Hirdetés

QuakeCon - három elképesztő Quake III meccs

|

Ezt a három Quake III meccset egyszerűen meg kell nézni, egyszerre nosztalgikus és végtelenül izgalmas.

Hirdetés

Szerintem még mindannyian őrzünk szép lanparty-s emlékeket, amit nagy részt a Quake III: Arena, az energiaital-mérgezés és a villanyszámla miatti veszekedés tett felejthetetlenné.

Már javában zajlik a QuakeCon, ami természetesen nem lehetne teljes hatalmas Quake III meccsek nélkül. John Carmack tegnap megnyitotta a rendezvényt és azóta folyamatosan pörögnek az összecsapások, ahol a Quake III: Arena legjobbjai lövik egymást pépesre. A két játékoslegenda, SK rapha és a Evil Geniuses DaHanG három meccsét mindenképpen érdemes lesz megnézni, mert nemcsak hogy a két srác elképesztő frageket lő, de a vége is hihetetlen izgalmasan alakult.

1. meccs

2. meccs

3. meccs

Nálatok melyik az a játék, ami nem maradhat ki a lanpartyról? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)