Hirdetés

A Quantic Dream alapítója meglepetéseket ígér 2020-ra

|

David Cage Twitteren húzta kicsit az agyunkat a csapat idei terveivel kapcsolatban.

Hirdetés

Eredményes évet tudhat maga mögött a Quantic Dream, hiszen szakítva a PlayStation-exkluzivitással, PC-re is megjelentették három kiváló játékukat, a Heavy Rain-t, a Beyond: Two Souls-t és legújabb címüket, a Detroit: Become Human-t. Persze borítékolható volt, hogy a csapat nem csupán a portoláson dolgozik, hanem valami új is formálódik a háttérben, amely már jó eséllyel multiplatform címként fog érkezni. 

Hirdetés

David Cage, a Quantic Dream alapítója kicsit megkésve kívánt mindenkinek boldog új évet Twitteren és a jókívánságok mellett elárulta azt az apróságot is, hogy bár egy nagyszerű éven vannak túl, azonban 2020 még izgalmasabb lesz, mivel számos meglepetéssel készülnek a rajongók számára. 

Hogy pontosan milyen meglepetésekre gondolt, arról csak találgatni tudunk, de a beköszönés végén a Detroit: Become Humanre utalt és a poszt képének is abból választott, így nem tudunk nem arra gondolni, hogy talán valamilyen módon a Detroit világát bővítik, talán éppen az újgenerációs konzolokra. Persze ez csak a mi spekulációnk, kommentben írjátok meg, hogy ti mire gondoltok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)