Hirdetés

A Quantic Dream új projektjének köze lehet az Indigo Prophecyhez

|

A Heavy Rain és a Beyond: Two Souls fejlesztőcsapata állhat egy hirtelen feltűnt teaser oldal mögött.

Hirdetés

A Quantic Dreamnek nagyon izgalmas címek vannak a háta mögött, például a Fahrenheit, amit egyébként Indigo Prophecynek is ismernek. Nézzétek meg a borítóját, most pedig az új teaser oldalt.

Ahogy azt a NeoGAF is kiszúrta, elég sok a közös elem: a szöveg stílusa, betűtípusa, az egyező szavak és az utalás a hőmérsékletre. Az Indigo Prophecy esetében a tagline Guilt is a Chilling Feeling volt. Micsoda meglepetés, hogy az ismeretlen teaser oldal neve A Chilling Feeling. Érdemes megjegyezni, hogy az oldalt a Gandi Sas regisztrálta be, ami egy francia vállalat. A Quantic Dream székháza Párizsban van.

Sajnos semmi bizonyíték rá, hogy a teaser oldalnak bármi köze is lenne a Quantic Dreamhez, de kicsit sok a véletlen egybeesés. Annyi biztos, hogy a visszaszámláló január 28-án jár le.

Szerintetek kapunk egy új bejelentést?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)