Hirdetés

Bejelentésre készülnek a Beyond: Two Souls fejlesztői

|

A Heavy Rain és a Beyond: Two Souls játékokat jegyző Quantic Dream januárban leleplezi legújabb projektjét.

Hirdetés

A Quantic Dream a legnagyobb titoktartás közepette dolgozik következő projektjén, még a legrámenősebb interjúztatók sem voltak képesek többet kiszedni a csapat alapítójából és kreatív rendezőjéből, David Cage-ből, minthogy olyasmin dolgoznak, ami igazán izgalmas lesz és próbálnak valami újat nyújtani vele, elhagyni a kitaposott ösvényt.

Egyelőre csak sötétben tapogatózunk azzal kapcsolatban, hogy mi készülhet náluk, de a Quantic Dream hivatalos Facebook oldala szerint már nem kell sokáig várnunk a nagy leleplezésre: egy bejegyzés szerint ugyanis néhány jó hírrel szolgálnak majd nekünk a jövő hónap folyamán. Bár a hivatalos közlemény konkrétumokat nem említett, a spekulációk első helyén a többször is pletykált PlayStation 4-es Beyond: Two Souls Director's Cut tanyázik, de speciel egy Heavy Rain portért sem haragudnánk meg.  Ezek persze ellent mondanak az újító szándéknak, de hátha egyszerre több projekt is fut a háttérben. Januárban már okosabbak leszünk.

Ti örülnétek a Beyond: Two Souls HD kiadásának?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)