Hirdetés

Quantic Dream játék lesz az első PlayStation 4 húzócím?

|

Pár szemfüles rajongó megpillantotta a Quantic Dream főnökét New York utcáin, ahol ugye holnap kezdődik a nagy PlayStation Meeting.

Hirdetés

A Quantic Dream igen szép nevű főnöke, Guillaume de Fondaumière lebukott tegnap, amikor sétára indult New York szép városában. Az árgus szemekkel figyelő rajongók ugyanis megpillantották őkelmét, és innentől kezdve el is indultak a pletykák. Mint tudvalevő holnap indul a PlayStation Meeting, ahol elméletileg hivatalosan is debütálni fog a PlayStation 4. A rendezvényt amúgy mi is élőben követjük majd, szóval aki nagyon kíváncsi, az a GSO-n mindent megtalál. A Quantic Dream egyelőre nem nyilatkozott, ahogyan a Sony sem, de hát egy nappal a nagy esemény előtt ez nem is volt várható.

Azért, ha hagyjuk elszabadulni a fantáziánkat, jöhetnek ötletek: ott van például a Beyond: Two Souls ami még meg sem jelent, de már most nagyon pöpec játéknak tűnik. Aztán tudjuk azt is, hogy a Quantic Dream már több másik projekten is dolgozik, nem olyan pihenős fajta a csapat. További találgatásokra adhat okot a tavasszal bemutatott Kara techdemó is, valamint a tény, hogy a Quantic Dream nemrég levédette a "Singularity" domain nevet, ami már PlayStation 4 játék leszen. Holnap kiderül minden, addig találgassunk vadul, hátha.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)