Hirdetés

PC-s megjelenési dátumok érkeztek a Quantic Dream játékaihoz, demókat is kapunk

|

A Heavy Rainbe már a jövő héten belekóstolhatunk, de a Beyond: Two Souls és a Detroit: Become Human egy szelete is elérhető lesz ingyen.

Hirdetés

Eddig csak a PlayStation-tulajok élvezhették a Quantic Dream inkább interaktív filmnek nevezhető játékait, de a csapat az Epic Games-szel együttműködésben a PC-seknek is elhozza őket.

Hirdetés

Megoszlanak a vélemények arról, hogy melyik hogy sikerült; szerintünk a Heavy Rain és a Detroit mindenképp kihagyhatatlan, de a maga módján a Beyond sem rossz. Ma kiderült, hogy a Heavy Rain június 24-én, a Beyond: Two Souls július 27-én, a Detroit: Become Human pedig valamikor ősszel érkezik az Epic Games Store-ba. Az első ingyenes próbaverzióját május 24-étől, a másodikét június 27-étől érhetjük el, és a Detroit sem marad ki, de a megjelenési dátum a demó esetében nem ismert.

Melyiket várjátok a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)