Hirdetés

Mire készülnek a Beyond: Two Souls fejlesztői?

|

Azt már tudjuk, hogy a Beyond: Two Souls alkotói dolgoznak valamin, de a Quantic Dream nagyon titokzatoskodik. Most azért egy kicsit közelebb jutottunk a megoldáshoz.

Hirdetés

Sajnos ezúttal sem volt kimondottam bőbeszédű David Cage, a Quantic Dream alapítója és kreatív rendezője akkor, amikor a csapat új projektjéről kérdezték. Azt már régóta tudjuk, hogy a csapat, akiknek legutóbb a Beyond: Two Souls történetét köszönhettük, új játékon dolgozik.

Az úriember legutóbb a Le Nouvel Observateur nevű magazinnak adott interjút, aminek írója nem adta fel a próbálkozást és addig kérdezgette Cage-et, amíg ki nem nyögött két sort a játékkal kapcsolatban. „Valami olyasmin dolgozunk, ami igazán izgalmas lesz, de egyelőre nem mondhatok többet róla. Ezúttal próbálunk valami mást, újat hozni, és elhagyni a kitaposott ösvényt, de a szenvedélyünk megmaradt.”

Tekintve, hogy a két legutóbbi játékuk sokban hasonló volt, ezzel többet mondott, mint amire számítottunk. Megint valami mély sztorival rendelkező alkotást kapunk, csak más történettel, vagy valami egyszerűbbel készülnek? Meglátjuk. Nem lepődnénk meg, ha megjelennének a jövő heti PlayStation Experience-en, de egyelőre nem erősítették meg, hogy ott lesznek. Reménykedni azért még szabad.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)