Hirdetés

Quantic Gaming - milliókkal lépett le az ügyvezető

|

A Quantic ügyvezetője a játékosainak és a dolgozóinak is komoly összegekkel tartozik, de december óta nem hallott felőle senki.

Hirdetés

Rájár a rúd az esportolókra. Reggel már beszámoltunk róla, hogy egy profi League of Legends játékost visszafordítottak az amerikai határról, most pedig a Quantic Gaming háza táján vannak komoly problémák.

A Quantic Gaming volt ügyvezetője, Simon Boudreault több, mint 40 000 dollárral tartozik a játékosainak és a dolgozóinak. Ebből egyedül a világ egyik leghíresebb Starcraft 2 játékosa, Ko Hyun 23 000 dolcsit vár, ami szponzori pénzekből és nyereményekből jött össze. 

A 23 éves kanadai Boudreault december 17. óta elérhetetlen, a telefonját nem veszi fel és emailekre sem válaszol. Legutoljára annyit mondott, hogy egy dudort vizsgáltat ki a tüdején, amiről kiderülhet, hogy rosszindulatú. Ez az eset előtt már hónapok óta nem fizetett senkinek, HyuN szerint egyeseknek "több száz dollárral, másoknak pár ezerrel" tartozik, de véleménye szerint mindent elköltött már.

A Quantic Gaming Twitterét még életben tartják az önkéntesek, akik igyekeznek pénzt gyűjteni a Starcraft 2 világ kiskirálya, HyuN számára, hogy jogi lépéseket tehessen az ügyben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)