Hirdetés

Egy éves a Quantum Break, ünnepelnek a fejlesztők

|

Egy évvel ezelőtt jelent meg az időutazós akciójáték, ami nem robbantott bankot, de nem is sikerült rosszul.

Hirdetés

A Remedy egy kis rögtönzött ünneplést dobott össze a Quantum Break egy éves születésnapjára. A játék nem váltotta meg az ipart, de mi kifejezetten élveztük, még hibái ellenére is.

A fejlesztők büszkék arra, hogy sikerült tető alá hozniuk a projektet, ami gondolva az élőszereplős széria legyártásának nehézségeire és a hosszú fejlesztői ciklusra nem is csoda. Elsőnek egy kis videót raktak össze emlékeztető gyanánt.

A Remedy felkérte a rajongókat, hogy a következő napokban fokozottan figyeljék a játékkal kapcsolatos közösségi oldalakat, lévén több művészeti anyagot, zenét és apróságokat is megosztanak majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)